Afbeelding
Foto: stock

Voorne-Putten op woonbeurs Rotterdam

Actueel 194 keer gelezen

Voorne-Putten staat zaterdag 16 en zondag 17 maart op de Woonbeurs in Rotterdam. De vier gemeenten presenteren gezamenlijk het woningaanbod op het eiland. De woonbeurs vindt plaats in het WTC in Rotterdam op beide dagen van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op Voorne-Putten zijn momenteel 26 nieuwbouwprojecten. Het aanbod bestaat uit appartementen, rijwoningen, twee-onder-één kap woningen,  vrijstaande woningen en diverse kavels om zelf een woning op te bouwen.

Het eiland Voorne-Putten is een goede locatie voor mensen die dichtbij de stad willen wonen, maar ook betaalbaar. Voorne Putten biedt weidse polders, veel water, uitgestrekte stranden en bijzondere duingebieden, maar ook oude stads- en dorpskernen, fraaie vestingsteden, toeristische havens en een moderne stad met alle voorzieningen die daarbij horen. En dat op slechts een halfuur rijden van Rotterdam.

Groot voordeel is dat de woningen op Voorne-Putten goed betaalbaar zijn. Een woning kost per vierkante meter tussen de 2219 euro en de 2920 euro terwijl men in Rotterdam toch al snel op 3015 euro per vierkante meter zit.

Het gevolg laat zich raden: steeds meer woningzoekenden die eigenlijk in de stad willen slagen, wijken uit naar de omliggende gemeenten. En die gemeenten zien deze mensen graag komen. 'Als je een huis met een tuin zoek, kun je bij ons op Voorne-Putten prima slagen', zegt wethouder Jan Willem Mijnans van de gemeente Nissewaard, één van de gemeenten op Voorne Putten. 'Je koopt hier letterlijk meer huis voor je geld. Voor wie het liefst in de stad wil wonen, is het misschien even wennen, maar je hebt hier alles, winkels, natuur, cultuur, scholen en ga zo maar door. En niet te vergeten, rust en ruimte. Ook fantastisch: onze uitgestrekte stranden bij Hellevoetsluis, Rockanje en Oostvoorne. Dat soort kwaliteiten is niet in geld uit te drukken. Mensen die eenmaal de stap hebben gezet, willen al snel niet anders meer.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws