Ramon de la Haye lijkt voorlopig de enige Zwartewaalspits die geen moeite heeft met scoren. (Archieffoto: Peter de Jong).
Ramon de la Haye lijkt voorlopig de enige Zwartewaalspits die geen moeite heeft met scoren. (Archieffoto: Peter de Jong). Foto: PETER DE JONG

Zwartewaal fors onderuit, Rockanje wint ruim van SNS

Actueel 158 keer gelezen

Ouddorp/Rockanje – Zwartewaal ging ondanks drie treffers fors onderuit bij subtopper WFB In Ouddorp: 7-3. Rockanje trok de winnende lijn door tegen SNS: 5-2. Alleen spits Ramon de la Haye, die met de 4-1 en 4-2 zijn achtste en negende competitietreffers scoorde deelt momenteel niet in de schotloosheid van de ploeg van trainer Ron Klein.

'Maar we hebben ook moeite om de knop om te zetten,' vindt Klein. 'Ook nu stonden we na een half uur alweer met 4-0 achter. Omdat we met een geïmproviseerde verdediging moesten spelen, maar ook gewoon omdat er te weinig strijd was. Dat kwam na rust wel een beetje op gang, maar toen was het dus wel te laat.'

Blessure en schorsing
Routinier en aanvoerder Michael van Maurik ontbrak door een meniscusblessure die hem naar verwachting nog wel vijf weken aan de kant houdt en Corné Lemmens zat na zijn rode kaart in de wedstrijd bij SNS de eerste wedstrijd van een schorsing van vijf (!) duels uit.

Hattrick
Mede door een hattrick van Yoeri 't Mannetje liep Rockanje op het eigen sportpark Drenkeling weg naar een ruime 5-2 zege op SNS. Sven Groe- nenboom en Djordy Pontes maakt- en de andere goals voor de ploeg van trainer Harry Rusken, die zijn ploeg steeds beter ziet gaan draaien.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl en www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws