Afbeelding

Geen tukje doen maar de Tuk Tuk van stal halen?

Actueel 663 keer gelezen

Hellevoetsluis - De stichting Promotie Hellevoetsluis heeft sinds kort twee Tuk tuks beschikbaar. U weet wel van die leuke wagentjes zoals je die bijvoorbeeld in Italië en Indonesië ziet en waar je lekker mee rond kunt toeren.

Voor het beheer en de uitgifte en inname is de stichting op zoek naar een aantal vrijwilligers die het leuk vinden om deze karretjes van stal te halen en de toeristen uit te leggen hoe een en ander in zijn werk gaat.

Misschien zelfs wel om af en toe met de toeristen een rondrit te maken. De tuk tuks bieden plaats aan totaal drie personen (dus inclusief chauffeur). En na de tocht moet de tuk tuk weer op stal natuurlijk. Promotie Hellevoetsluis nog geen idee heeft hoe druk het gaat worden maar het lijkt handig om deze klus met een team aan te pakken en met het team een schema op te stellen. Want ook in de weekenden kan het voorkomen dat een tuk tuk verhuurd wordt aan toeristen.

Om met de tuk tuk te mogen rijden moet je in het bezit zijn van rijbewijs B (van voor 2013) of anders in bezit van het rijbewijs A of A1.

Lijkt het u wat?
Zoek dan contact met Bert van den Houten van de Stichting Promotie Hellevoetsluis, email: bert@promotiehellevoetsluis.nl of tel. 0181 854378.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws