Afbeelding

't Capproen ten onder in derby tegen Olympia

Actueel 196 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen is er niet in geslaagd om in sporthal De Eendraght de derby tegen Olympia Spijkenisse met een overwinning te beklinken. De formatie van Roy Vermaat moest na een zinderend gevecht met 11-13 (5-5) het onderspit delven en blijft daarmee laatste in de vierde klasse J.

'We hebben de wedstrijd weer onnodig weg gegeven', sprak de coach van 't Capproen, die heeft besloten nog een jaar door te gaan bij de Hellevoetse korfbalclub. 'We waren gebrand, begonnen ook sterk, stonden tot vlak voor rust ook telkens een puntje voor, maar lieten Olympia toch in leven. Na de 5-5 vlak voor rust, kwamen we erna een puntje achter. Vanaf 5-6 hebben we eigenlijk achter de feiten aangelopen. De afwerkers van vorige week (Brittany de Kruif en Dianne Kuiper, DR) lieten het nu, voor hun doen, afweten. We bleven tot aan de laatste minuut met 11-12 bij, maar een onterechte strafworp heeft ons genekt', aldus Roy Vermaat.

't Capproen: Sanne Hogendoorn, Dianne Kuiper (1 keer), Nik Stolk (5 keer), Kevin Kremer (46. Glenn Nieuwpoort); Michael Hartensveld (2 keer), Freek Sjouw, Color van der Perk, Brittany de Kruif (2 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op  http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws