Afbeelding

Oud-bestuursleden tezamen in 't Fust: voetbal toen en nu

Actueel 206 keer gelezen

Zwartewaal - Vorige week vrijdagavond kwamen (oud) bestuursleden met zitvlees (15 jaar of meer in het bestuur) van de voetbalverenigingen van Voorne-Putten weer samen met hun partners bijeen in restaurant 't Fust in Zwartewaal voor hun jaarlijkse diner op eigen kosten.

Het was alweer de 31ste keer dat het 'bobo-diner' werd gehouden en 't Fust was voor de vierde achtereenvolgende keer de plek waar werd genoten van spijs, drank en al dan niet van nostalgie doordrenkte voetbalpraat.

Coördinatie
Jan Gotschall was de man binnen het gezelschap die dit keer de coördinatie van de voorbereidende handelingen rondom de bijeenkomt in 't Fust op zich nam. Dit jaar bestond het gezelschap uit Teun van den Berg (Wit Rood Wit), Ben Beukers (Hellevoetsluis), Jan Gottschall (Rockanje), Piet van Rij (Rockanje), Hans Brinkman, Wim Luijendijk allen met hun partners en de weduwen van de overleden PFC-bestuursleden Henk Gouwens en Cees van Trigt.

Veranderingen
Natuurlijk passeerden de amateurvoetbalclubs van Voorne-Putten en Rozenburg weer allemaal de revue en voordat de aanwezigen het wisten was het al bijna middernacht voordat de maaltijd werd beëindigd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws