Leen van Adrighem wordt toegesproken door voorzitter Frank Abrahams
Leen van Adrighem wordt toegesproken door voorzitter Frank Abrahams

Leen van Adrighem Lid van Verdienste BTV E '68

Actueel 285 keer gelezen

Brielle - Vorige week woensdagavond verzamelde de harde kern van BTV E '68 zich in het clubhuis op het Geuzenpark voor de jaarlijkse ledenvergadering. Voorzitter Frank Abrahams keek in zijn openingswoord tevreden terug op het jubileumjaar 2018.

De georganiseerde activiteiten werden gewaardeerd door de leden. De leden van de jubileumcommissie zijn door hem in de bloemetjes gezet. Financieel was alles weer prima geregeld door Raymond Overweg. Het wordt voor een sportvereniging echter wel steeds moeilijker de financiële touwtjes aan elkaar te knopen. Het is onbegrijpelijk dat de politiek de papiercontainer op het Geuzenpark heeft weggesaneerd. Het vele werk van de diverse commissies binnen BTV E '68 werd gememoriseerd en gewaardeerd.

Een speciaal woord van dank sprak Frank uit naar Leen van Adrighem. Leen stopt met zijn inzet voor de barcommissie. Wanneer Leen officieel is begonnen in de barcommissie is niet meer te achterhalen. Hij heeft er in ieder geval ruim dertig jaar zijn ziel en zaligheid in gestoken. Naast de inkopen verzorgde Leen ook overheerlijke maaltijden. De leden waren unaniem in hun mening dat Leen tot Lid van Verdienste werd benoemd. Jelle-Jan Holwerda nam na ruim 15 jaar afscheid van het bestuur en René Nelissen kreeg het 'Karwonkel 2018' uitgereikt, o.a. voor zijn vele werkzaamheden in het jubileumjaar.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws