Afbeelding

Nijntje beweegdiploma voor 14 kinderen van ODI

Actueel 233 keer gelezen

Tinte - Zaterdag 9 februari hebben 14 kinderen van ODI hun Nijntje beweegdiploma gehaald, waarvan 10 diploma's nivo 1 en 4 diploma's nivo 2.

Het was een gezellige ochtend met heel veel publiek. De kinderen hebben laten zien dat ze al heel veel basisvormen van bewegen kunnen op de verschillende toestellen, zoals rollen, klimmen, klauteren, glijden, springen, hinkelen, huppelen, zwaaien, schommelen en balanceren. Na het gymmen kregen ze drinken en een fruitspies. Ze waren allemaal super trots op hun verdiende diploma en wat heeft iedereen van deze ochtend genoten. Gefeliciteerd allemaal! Super goed gedaan!

Het Nijntje beweegdiploma is een erkend diploma via de KNGU en eigenlijk zou ieder kind in de leeftijd 3-6 jaar dit diploma moeten halen, net zoals een zwemdiploma. Het is super belangrijk voor het jonge kind om de motorische,mentale en sociale vaardigheden te leren .

Heeft u ook een kind in de leeftijd van 1 (kunnen lopen ) tot 3 jaar, kom dan gezellig mee gymmen op de dinsdagochtend in de Odiaan in Tinte bij de ouder en kind gym van 9 – 10 uur en voor de 3 jarigen van 10 -11 uur. Voor de 4 en 5 jarigen, de kleuters, is er gym op de woensdagmiddag van 15 – 16 uur. Kom gerust langs en doe een proefles mee!

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws