Afbeelding

Ledenwerfactie 1 April Vereniging groot succes

Actueel 161 keer gelezen

Brielle - De wervingsactie die de 1 April Vereniging twee weken geleden startte, is een groot succes. Er hebben zich veel Briellenaren als nieuwe leden aangemeld. Daarmee staat teller momenteel op ruim 900 leden en de actie loopt nog door tot 1 april, waarna de eindstand bekend wordt gemaakt.

De kaarten die huis aan huis verspreid werden, konden de afgelopen weken bij alle supermarktketens worden ingeleverd. Alle nieuwe leden ontvangen als dank de bijzondere jubileummunt, die geslagen is ter gelegenheid van het tachtigjarig bestaan van de vereniging. De actie gaat nu voornamelijk door via aanmelding via facebook en de website www.1aprilvereniging.nl. Kaarten kunnen nog worden ingevuld en afgegeven bij de servicebalie van de Jumbo.

Bent u al lid van de 1 april vereniging?

De 1 aprilviering is het grootste evenement dat wordt georganiseerd in onze stad. De 1 aprilvereniging betaalt de meeste kosten van de organisatie, het onderhoud van materialen, straatversiering, diverse muziekgezelschappen, de vernieuwing van het spel en het behoud van het geuzenschip "de Prince Admirael" Daarvoor vragen ze uw steun, dus word nu lid v.a. € 12,50 pp per jaar of met het hele gezin voor slechts 25,00. Daarvoor organiseren ze een geweldig mooie dag in historische sfeer, u ontvangt de gratis 1 aprilkrant met daarin het hele programma en de unieke jubileummedaille t.g.v. hun 80 jarig bestaan.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws