Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

't Capproen laat Gemini ontsnappen

Actueel 207 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen was in De Fazant lange tijd de evenknie van titelkandidaat Gemini, maar de club uit Zoetermeer bleek aan het einde van de rit met 10-13 (4-5) net even te sterk. De Hellevoeters blijven door de nederlaag de hekkensluiter in de vierde klasse J.

'We hebben een goede wedstrijd gespeeld, hadden qua spel zelfs de overhand, maar waar Gemini de weinige kansen wel benutte, daar stokte het bij ons', baalde Roy Vermaat. 'Dat is het hele seizoen het grote euvel, want we zijn alleen door de koploper (Ventura Sport, DR) weggespeeld.' De coach van 't Capproen had ook zijn kritiek op de scheidsrechter. 'Ik mopper niet zoveel over scheidsrechters, kijk altijd eerst naar onszelf, maar deze man bepaalde met discutabele eenzijdige beslissingen de wedstrijd. Door gemopper gingen wij op bepaalde momenten tegen onszelf ballen. En dat terwijl het verdedigend goed stond en wij goed aan het spelen waren. We kwamen met 2-0 voor, waarna we tien minuten niet tot scoren kwamen en zij op 2-2 kwamen. Het was jammer dat wij de minimale achterstand niet konden omzetten in een voorsprong.' 't Capproen kende ook nog tegenslag, want Dafne Poldervaart liep na een val een zware kruisbandblessure op.

't Capproen: Dafne Poldervaart (45. Simone Stolk), Sanne Hogendoorn (1 keer), Jeroen Hoogendoorn, Nik Stolk (2 keer); Kevin Kremer, Glenn Nieuwpoort (1 keer), Color van der Perk (3 keer), Brittany de Kruif (3 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op  http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws