Afbeelding

Vierpolders mist winst in extra tijd, gelijkspel Brielle

Actueel 130 keer gelezen

Vierpolders/Kloetinge - Vierpolders zag tegen OSV Oud-Beijerland in de extra tijd nog een 3-2 voorsprong verloren gaan: 3-3. Ook Brielle speelde gelijk. Het werd 1-1 bij Kloetinge. Vierpolders koesterde tegen Oud-Beijerland tot een kwartier voor tijd een 3-1 voorsprong.

'We missen kennelijk toch nog de ervaring om een voorsprong van twee goals veilig door een slotkwartier heen te helpen,' aldus een teleurgestelde trainer Paul Bestebreur van Vierpolders, na afloop. 'Als er nog maar zo kort te gaan is, vermijd je gewoon alle risico's en maak je zeker geen onnodige acties of overtredingen. Ik had gedacht dat we al verder waren op dat gebied, maar kennelijk toch niet. Het is te hopen dat we van deze wedstrijd wel veel hebben geleerd.'

Voorsprong
Brielle kwam op bezoek bij het Zeeuwse Kloetinge in de tweede helft tegen de verhouding in op voorsprong toen Michael van Dommelen een voorzet van Stevie Soares binnen kopte: 0-1. De thuisclub slaagde er echter in om alsnog langszij te komen: 1-1. Daardoor behielden de Zeeuwen hun voorsprong van vijf punten op Brielle. De ploeg van trainer Stanley Rieborn zag koploper Rijsoord en nummer 2 SHO verliezen en miste dus een kans om in te lopen.

Lees meer lokaal nieuws op www,brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws