Afbeelding
Foto: JosUijtdehaage

Tijdelijk nieuw onderkomen voor Kunstkring Voorne

Actueel 297 keer gelezen

Brielle/Zwartewaal - Wegens een verbouwing heeft Kunstkring Voorne tijdelijk een andere locatie voor hun galerie/atelier, dat normaal gesproken te vinden is aan de Bernissedijk in Zwartewaal.

Sinds 1 januari en dan tot en met maart 2019 zijn ze te vinden aan het Sint Catharijnehof 19 in Brielle. Daar werd afgelopen vrijdag ook hun nieuwjaarsreceptie gehouden. De Galerie "Kunst in Uitvoering" is hier, tijdens de exposities, geopend op zaterdag en zondagmiddag van 13.00 t/m 17.00 uur.

Project de Horizon
In Brielle verzorgen zij de expositie 'Horizon' en de leden exposeren in de vele ruimtes in het gebouw. Marlies Verda is contactpersoon voor 'Horizon' en organiseert dit samen met Kunstkring Alexander en Kunstkring Woerden. Wanneer het werk hangt of staat, komt er een afvaardiging van Kunstkring Woerden én Kunstkring Alexander uit Rotterdam die het werk volgens de toegezonden criteria gaat beoordelen middels een puntensysteem. Een afvaardiging van Kunstkring Voorne gaat dit eveneens doen in Rotterdam en Woerden. Daarna, wanneer de beste 30 werkstukken zijn overgebleven, gaat de expo reizen. Eerst is Rotterdam aan de beurt, daarna Woerden en als laatste Brielle.

Kunstkring Voorne is een actieve vereniging voor en door beroeps- en amateurkunstenaars. De oprichting ervan was in 1992.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws