Topscorer Jeffrey Duijnstee, hier in actie tegen Delta Sport, kondigde zijn vertrek aan bij Brielle. (Archieffoto: Wil van Balen).

Brielle wint zonder Jeffrey Duijnstee bij De Meeuwen

Actueel 263 keer gelezen

Zoutelande – 'Blij dat je hier bent', de zin uit het refrein van Blofs Zoutelande, zal wel niet hebben geklonken op het veld van thuisclub. De Meeuwen na afloop van het duel tegen Brielle…De ploeg van trainer Stanley Rieborn toonde zich zeker na rust veel sterker dan de Zeeuwse eersteklasser en vertrok met drie punten: 1-2.

De Brielse overwinning kwam overigens tot stand zonder Jeffrey Duijnstee. De topscorer die aan zijn vierde seizoen op 't Geuzenpark bezig is, kondigde aan dat hij aan het einde van het seizoen bij Brielle vertrekt. Duijnstee zegt zich minder gewaardeerd te voelen dan in voorgaande seizoenen het geval was en trok zijn conclusies. Of dat meespeelde bij het besluit om hem op de bank te zetten en hem daar ook het gehele duel te laten zitten, blijft de vraag. Of hij werd gemist in Zoutelande blijft ook de vraag. Zeker is, dat Brielle opnieuw grote moeite had om te scoren, want de 1-2 drukte het overwicht van de bezoekers maar heel magertjes uit.

Van Dommelen
De gebroeders Van Dommelen namen de ploeg van 't Geuzenpark, die in de rust nog tegen een 1-0 achterstand aanhikte, in de tweede helft op sleeptouw. Alex van Dom- melen tekende voor de gelijkmaker. Michael van Dommelen scoorde de winnende goal. Brielle kan zaterdag bij winst op SHO, dichter naar de top van de ranglijst in 1B kruipen.