Afbeelding
Foto: PR

Doe mee met de Nissewaard Plogging & Clean Up Challenge

Actueel 136 keer gelezen

Nissewaard - Gezondheid, fit worden en een groenere leefomgeving in #nissewaard. Dat willen we allemaal wel. En het kan heel makkelijk.

Hou je van hardlopen (of wandelen)? Erger je je aan het zwerfvuil en plastic op straat? Wil je iets positiefs doen voor je buurt en de stad? Doe op zondag 3 februari mee met de eerste editie van de Nissewaard Plogging & Clean Up Challenge.

Ren (of wandel) en raap mee
Inschrijven kan via de website www.plogging.nu. Deelnemen is gratis. Je schrijft je in als team. Want samen is het leuker. Er is geen minimum of maximum leeftijd, jong en oud mag meedoen. Je start vanaf een zelfgekozen plek en zorgt ervoor dat je om 12.00 uur op de centrale verzamelplaats in Spijkenisse Centrum aankomt. De looproute bepaal je dus helemaal zelf.

Iedereen is een winnaar
Onderweg raap je met je team zoveel mogelijk zwerfvuil. De spullen die je nodig hebt worden voor je geregeld: veiligheidshesjes, handschoenen, een grijpstok en zakken. Op de centrale verzamelplaats wordt bekend gemaakt wat de opbrengst is van het zwerfvuil en ontvangt iedere deelnemer een aandenken. Iedereen die meedoet is bij voorbaat al een winnaar.

Schrijf je in via www.plogging.nu

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws