Afbeelding

Geslaagd nieuwjaarsconcert Fratres Corona

Actueel 87 keer gelezen

Brielle - Het is zo langzamerhand traditie geworden. Het eerste klassieke concert van het nieuwe jaar in de Plantage wordt dankzij een bijdrage van de St. Vrienden van de Plantage verzorgd door het duo Fratres Corona. Zo ook op zondag 13 januari 2019.

In een goed gevulde zaal konden de bewoners kijken naar mooie beelden op het scherm van steden als Wenen en Parijs. Ondertussen speelden de broers op viool en piano diverse klassieke stukken. Dat de bewoners dit waardeerden was wel te merken. Soms werd er zachtjes meegezongen en gedanst. Tussendoor klonk regelmatig applaus. Al met al een geslaagde ochtend.

Klassieke concerten die vanuit Careyn 't Akcent worden georganiseerd zijn alleen mogelijk dankzij de inzet van de enthousiaste vrijwilligers. Wilt u meehelpen bij de concerten of andere activiteiten van Careyn 't Akcent? Meld u dan aan bij Jacqueline van Barneveld via email j.vanbarneveld@careyn.nl

Ook zijn zij op zoek naar nieuwe donateurs voor Stichting Vrienden van de Plantage. Kijk voor meer informatie op de site: www.svvdp.nl!

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws