Afbeelding

Van Neeltje winnaar Ondernemersprijs Brielle 2018

Actueel 184 keer gelezen

Brielle - De winnaar van de Ondernemersprijs Brielle 2018 is Van Neeltje, Rene Pronk. Hij kreeg woensdag 9 januari de prijs uit handen van wethouder Schoon, voorzitter van de jury van de Ondernemersprijs Brielle tijdens de nieuwjaarsreceptie in de St. Catharijnekerk.

Daarmee is Rene Pronk Van Neeltje de tweede ondernemer die de prijs in ontvangst mag nemen. Zowel de jury als het publiek hebben gekozen voor Van Neeltje. De andere genomineerden waren Silvia Gottschal (GluutlooZ & Zo), Faas en Anja van der Wagt (Alpaca World Brielle).

"Rene Pronk biedt kwaliteit, is gedreven en heeft zich voor ons weten te onderscheiden in het criterium maatschappelijk verantwoord ondernemerschap door moeilijk lerende jongere te helpen om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt. Met heel veel geduld worden de fijne kneepjes van het vak door hem overgedragen", aldus wethouder Schoon, Juryvoorzitter Ondernemersprijs Brielle 2018.

Ondernemersprijs Brielle

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en gemeente Brielle hebben de handen ineen geslagen om ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, hiervoor te belonen. Dit jaar is de prijs voor de tweede keer uitgereikt. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie moet worden.

Voor meer informatie over de prijs www.brielle.nl/ondernemersprijs

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Foto: Gemeente Brielle

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws