Afbeelding
Foto: JosUijtdehaage

Zilveren Infirmeriespeld uitgereikt aan vrijwilliger Frits van Driel

Actueel 351 keer gelezen

Brielle - Afgelopen maandagmiddag werd de Nieuwjaarsreceptie van Welzijn Ouderen weer gehouden in de Infirmerie. Wegens verhindering van burgemeester Gregor Rensen zijn de honneurs waargenomen door wethouder Bert van Ravenhorst.

Voordat wethouder van Ravenhorst overging tot het uitreiking van de Infirmeriespeld, maakte hij van de gelegenheid gebruik om de aanwezigen namens het gemeentebestuur een heel gelukkig en vooral gezond 2019 toe te wensen.

De Infirmeriespeld is dit jaar uitgereikt aan Frits van Driel, sinds 2013 actief als vrijwilliger bij Welzijn Ouderen. Hij is begonnen als medewerker op het kantoor van Welzijn Ouderen als administratieve kracht op de dinsdag- en vrijdagochtend. Al snel bleek dat hij wel meer wilde doen dan alleen administratief werk. Hij ging meehelpen met de opera-avonden in de Infirmerie en deze draait hij nu zelfstandig. Hij zit ook in de redactie van de Bonus. Hij interviewt vrijwilligers en schrijft artikelen. Ook verzorgt hij de bezorging van de Bonus in een aantal wijken in Brielle.

Tevens doet hij vrijwilligerswerk in de Plantage. Naast administratieve werkzaamheden verricht hij daar hand- en spandiensten. Zo gaat hij bijvoorbeeld mee als begeleiding met bewoners naar de Doelen in Rotterdam. Ook is hij actief over de gemeentegrenzen heen; in Rockanje heeft hij de eindredactie van het kwartaalblad van het Openluchtmuseum de Duinhuisjes. Kortom, een vrijwilliger die de speld dubbel en dwars verdient!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws