Paul Bestebreur tekende voor een derde jaar bij als trainer van Vierpolders en gaat de cursus TC2 volgen. (Archieffoto: Wil van Balen).
Paul Bestebreur tekende voor een derde jaar bij als trainer van Vierpolders en gaat de cursus TC2 volgen. (Archieffoto: Wil van Balen).

Vierpolders en Zwartewaal gaan door met hun trainers

Actueel 164 keer gelezen

Vierpolders/Zwartewaal - Bij de voetbalclubs Vierpolders en Zwartewaal werd het nieuwe jaar op gemoedelijke wijze ingeluid. Al op nieuwjaarsdag, vorige week dinsdag, kwamen de leden en fans van Zwartewaal bijeen in de kantine van het sportcomplex aan de Zwartewaalse Sluisweg, om elkaar en het nieuwe jaar te begroeten. Vorige week vrijdag en afgelopen zaterdag en zondag was de selectie van Zwartewaal met trainer Ron Klein, die voor een derde jaar aan de Sluisweg heeft bijgetekend, op trainingskamp in Winterswijk.

Bij Vierpolders werd het nieuwe jaar afgelopen zaterdag op sportcomplex De Coosenhoek ingeluid met het traditionele Oliebollentoernooi. De animo voor een hapje en een drankje was beduidend groter dan voor het leveren van inspanningen op het veld. Trainer Paul Bestebreur, die net als Klein bij Zwartewaal ook voor een derde seizoen bijtekende, liet weten dat hij het trainerschap aan De Coosenhoek in het nieuwe seizoen gaat combineren met het volgen van de cursus TC2. 'Het kan voorkomen dat ik dan door cursusverplichtingen mogelijk een wedstrijd of een training moet laten schieten,' aldus Bestebreur. 'Maar de club en de spelers hebben aangegeven dat dat geen probleem is. Ik krijg alle medewerking.'

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws