Voorzitter Andries Schouten (l) van OVV had heuglijk nieuws tijdens de nieuwjaarsreceptie van OVV. (Archieffoto: Wil van Balen).
Voorzitter Andries Schouten (l) van OVV had heuglijk nieuws tijdens de nieuwjaarsreceptie van OVV. (Archieffoto: Wil van Balen).

Rockanje en OVV hopen op renovaties in nieuwe jaar

Actueel 482 keer gelezen

Westvoorne – Zowel het clubgebouw van voetbalvereniging Rockanje, als de kantine van voetbalclub OVV zijn toe aan een renovatie. Tijdens de goed bezochte nieuwjaarsrecepties van beide clubs spraken de voorzitters Theo Fransman (Rockanje) en Andries Schouten (OVV) afgelopen zaterdag de hoop uit dat de werkzaamheden in de loop van dit jaar aan gaan vangen.

Op sportcomplex Drenkeling van de VV Rockanje krijgt het derde veld ook zeker nieuwe verlichting. Een kleine honderd (!) voetballers waren afgelopen zaterdag bij Rockanje actief op het traditionele Piet Schoon 7x7 Nieuwjaarstoernooi van de club. Na afloop werd het nieuwe jaar tijdens de receptie enthousiast begroet.

Kunstgras
Op het complex van OVV aan de Oostvoornse Zwartelaan werd de Nieuwjaarsreceptie voorafgegaan door een duel tussen de spelers van het huidige eerste elftal en een team van voormalige coryfeeën die in OVV 1 speelden. De oud-selectiespelers, onder wie onder anderen Koen Gielen, Lennart Broeders en James Carli, verloren met 6-2. Voorzitter Andries Schouten maakte tijdens de receptie bekend dat het inmiddels alweer elf jaar oude kunst grasveld vervangen gaat worden.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws