Dion van Gilst kan de doelman van DVV '09 nog maar ternauwernood ontwijken. (Foto: Wil van Balen).
Dion van Gilst kan de doelman van DVV '09 nog maar ternauwernood ontwijken. (Foto: Wil van Balen).

Zwartewaal zakt weg: nacompetitie even uit zicht

Actueel 98 keer gelezen

Zwartewaal - Zwartewaal verloor de slag om de derde plaats van de ranglijst in 4H met 1-4 van DVV '09. Daarmee zakte de ploeg van trainer Ron Klein weg in de middenmoot van de ranglijst en is nacompetitievoetbal voorlopig even uit het zicht geraakt. DVV '09 sloeg een gat van zeven punten met Zwartewaal. Flakkee blijft de ploeg van Klein ook voor op de ranglijst en Abbenbroek passeerde Zwartewaal zelfs.

Samen met de mededeling van de gebroeders Danny en Ferry van der Spuij dat ze aan het einde van dit seizoen stoppen met selectievoetbal bij Zwartewaal zorgde de kansloze nederlaag van de ploeg van de Sluisweg tegen DVV '09 voor een wat bedrukte stemming.

Rood
Binnen een mum van tijd hikte Zwartewaal afgelopen zaterdag tegen een 0-2 achterstand aan. De tweede gele kaart voor Jamie van Esch, waardoor hij nog voor rust met rood moest vertrekken, maakte de kansen voor de thuisploeg om zich terug te knokken in de wedstrijd er niet beter op. Pas bij een achterstand van 0-3 slaagde Ferry van der Spuij erin om de nul van de Zwartewaalse zijde van het scorebord weg te poetsen: 1-3. DVV '09 maakte er echter nog 1-4 van. Op zaterdag 19 januari hervat Zwartewaal de competitie met een duel bij SNS in Stad aan 't Haringvliet.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws