Afbeelding

Brielle sluit eerste seizoenshelft af met een vijfde plaats

Actueel 177 keer gelezen

Brielle - Dankzij een 1-0 zege op Delta Sport sloot Brielle afgelopen zaterdag de eerste seizoenshelft af met een klassering als vijfde op de ranglijst in de eerste klasse B. Jeffrey Duijnstee werd met zijn zesde competitietreffer matchwinnaar voor de ploeg van trainer Stanley Rieborn, met dank aan aangever Niels Bekker, die opnieuw in de basis begon.

Michael van Dommelen ontbrak in de selectie van Rieborn omdat hij vader werd van een dochter. Goed was het helemaal niet wat Brielle op het eigen Geuzenpark liet zien, maar Delta Sport bakte er nog veel minder van. De goal van Duijnstee was een van de weinige hoogtepunten in het duel. Waarin Marvin Godschalk weer terug was van zijn blessure.

Lonny Mendes Fernandes
Lonny Mendes Fernandes speelde dit keer in het centrum van de Brielse defensie naast Marcel van den Berg, waardoor Marco de Borst uitweek naar de linksbackpositie. Mendes Fernandes en Van den Berg gaven bijzonder weinig weg, maar de tegenstand van Delta Sport was ook niet van dien aard, dat het een reële graadmeter was voor de betrouwbaarheid van het 'nieuwe' centrale duo. Het lijkt echter de moeite waard om het duo Mendes Fernandes en Van den Berg op 19 januari bij de competitiehervatting bij De Meeuwen te handhaven...

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws