Afbeelding

Actie Lions Club levert 1600 euro op voor Alzheimer Café

Actueel 139 keer gelezen

Brielle - Bij de Lions Club Voorne Putten zijn leden aangesloten die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, die anders tussen wal en schip terecht zouden komen.

Deze week waren ze in Brielle en omgeving in actie voor het Brielse Alzheimercafé. Vorig jaar werd het mooie bedrag van 1250 euro opgehaald. Dit jaar overtrof de opbrengst alle verwachtingen. Er werd maar liefst door de voorbijgangers 1600 euro in de collectebussen gestopt.

"Dat inzetten voor anderen geldt wereldwijd als uitgangspunt voor alle leden van alle Lions Clubs en dus ook voor die Op Voorne Putten," zegt de heer Hans Lap, secretaris van de Lions Club. "De Lions staan zelfstandig in het leven. Ze zijn zelfbewust en streven naar leden met een grote diversiteit van beroepen. Door onze verschillende achtergronden en invalshoeken proberen we elkaar te versterken."

Zo maar lid worden is lastig, want nieuwe leden worden vaak voorgedragen en op basis van hun eigen afwegingen toegelaten. Uitgedost in kerstoutfits, met in hun midden de Kerstman op de arrenslee en kerstmuziek op de achtergrond, konden de Briellenaren de actie van de Lions Club de afgelopen dagen niet missen. Iedereen die dat wilde, kon samen met de kerstman op de foto. En als je dat niet wilde, kon je 'gewoon' nog een bedragje in de collectebussen kwijt. Alles bij elkaar is het Brielse Alzheimercafé de grote winnaar.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws