Hellevoetsluis herstelt zich tegen SSS

Actueel 66 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft na de 4-1 nederlaag tegen Nieuwenhoorn met een 4-1 (3-0) overwinning tegen SSS revanche op zichzelf genomen. De Hellevoeters blijven zo in de tweede klasse D op zes punten van de koplopers DCV en Neptunus/Schiebroek meedoen voor het kampioenschap.

'We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar te weinig gescoord', stelde trainer Edwin de Koning. 'Maar eigenlijk mag je aan het einde van de rit met het goede positiespel eigenlijk best wel tevreden zijn.' De rood witten domineerden in de eerste helft en onderstreepten het goede spel met doelpunten van Serkan Yavuzyigitoglu, Sander van Pelt en Victor Hartog: 3-0. Na de rust was het wederom Serkan Yavuzyigitoglu, die de stand op 4-0 bracht. 'We hebben daarna legio kansen gekregen op 5-0 of meer, maar door een "smetje" in de verdediging werd het nog 4-1.' A-junior Luuk Engels maakte een kwartier voor tijd zijn debuut in de hoofdmacht. 'We organiseren op zaterdag 5 januari vanaf 14.00 uur voor alle leden het spel Koning van Hellevoet waarna aansluitend de nieuwjaarsreceptie.' Hellevoetsluis speelt op dinsdagavond 8 januari voor de beker tegen OVV.

Hellevoetsluis: Ti-Jey Binc; Vincent Mast, Tommie van Schaik, Jeffrey de Koning, Onur Furuncu; Sander van Pelt (75. Luuk Engels), Dave Mierop, Victor Hartog, Brian Poelman; Serkan Yavuzyigitoglu (75. Gaultier Obiango), Tom Sleeuwenhoek.