Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Tom Larssen heeft genoeg van belabberde mentaliteit

Actueel 233 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het grote nieuws dat Tom Larssen met onmiddellijke ingang besloot zijn trainerscarrière bij FC Vlotbrug te beëindigen sloeg bij de spelers en bestuur in als een bom. Desondanks maakte de nog ongeslagen koploper in de vierde klasse H onder begeleiding van assistent-trainer Piet van Holst door doelpunten van Clint van de Veerdonk (2 keer), Gijs Vermeer en Mo Baydar met 4-0 (3-0) korte metten met Zwartewaal.

'De reden dat Tom Larssen met onmiddellijke ingang stopt is dat er geen plezier en positieve beleving meer is bij hem in samenwerking met zijn selectie', zo liet voorzitter Maarten Fonkert in een persbericht weten. 'De trainingsopkomst en de beleving van zijn spelers laten in de ogen van Tom Larssen te wensen over en hij is een te serieuze trainer om daar geen last van te hebben. Al weken staat hij niet met de juiste energie bij trainingen en ondanks alle inspanning om de beleving en opkomst te verbeteren gelooft hij er niet in dat hij het heilige vuur en plezier dat hij als trainer nodig heeft gaat terugkrijgen. In de wedstrijden was er vaak wel veel beleving en vocht het team zich regelmatig terug uit een achterstand. Tom heeft het bestuur laten weten dat hij met veel plezier bij FC Vlotbrug gewerkt heeft en het ook een fantastische vereniging vindt, maar als trainer is het nu op tussen hem en deze selectie. We schrokken enorm toen we gebeld werden door Tom. Er was bestuurlijk veel vertrouwen in hem als trainer, maar we kunnen uiteraard niets anders dan zijn besluit respecteren en hem bedanken voor wat hij met FC Vlotbrug bereikt heeft.' Tom Larssen is sinds het seizoen 2014-2015 trainer geweest bij de hoofdmacht van FC Vlotbrug.' Assistent-trainer Piet van Holst neemt tot aan de winterstop de trainingen en wedstrijden voor zijn rekening.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Lars Stuifzand (70. Shenomar Pers), Noël Bravenboer, Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar; Siméon Seghers; Sjors Allersma (65. Bart Bergwerf), Jordy Braber (65. Sander de Reus), Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Gijs Vermeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws