Afbeelding

Leerlingen De Zeewinde kunnen pas volgend jaar terug

Actueel 189 keer gelezen

Rockanje - De ouders van de kinderen van de basisschool De Zeewinde hadden gehoopt dat hun kinderen nog deze maand terug konden naar de dan schoongemaakte noodlokalen. Afgelopen zomer werd in de noodlokalen schimmel aangetroffen. Pas als deze goed schoon gemaakt zijn, worden ze teruggeplaatst. Dat is waarschijnlijk pas eind januari of zelfs begin februari. De kinderen krijgen nu les in het oude schoolgebouw van de Driehoek in Oostvoorne.

Op verzoek van de gemeente Westvoorne is er door ICS een onderzoek gestart naar de hele gang van zaken. Hierbij wordt ook gekeken naar de klachten van de ouders. Zij verwijten de gemeente onder meer de gezondheidsklachten van de leerlingen niet direct serieus te hebben genomen. 

Vorige week ontstond er overigens opnieuw onrust onder de ouders en hun kinderen, omdat volgens hen zonder enige aankondiging vooraf, het vervoer van de kinderen naar de school overging van het bedrijf Mijnders naar Ringelenberg. Volgens de ouders was de rust net een beetje teruggekeerd en was iedereen juist erg blij met de chauffeurs van Mijnders. 

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws