Afbeelding

Mooie opbrengst Benefietconcert Destino in Brestheater

Actueel 168 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zondag 25 november had Bres een heel andere programmering dan normaal gesproken. Na vier huiskamerconcerten bij één van de leden van Destino stelde het Brestheater Stichting Destino in de gelegenheid om een benefietconcert te organiseren in de theaterzaal. Vooral Petra de Ruiter van Destino heeft heel veel uren aan voorbereiding en afstemming besteed met een heel mooi resultaat!

Dankzij de medewerkers en vrijwilligers van de Bres en een aantal sponsors zoals Sander van Mierop, die het geluid en licht voor zijn rekening nam en heel veel uren heeft gestoken in het concert, konden de muzikanten van de Sjef, More Than Two of Us, Lucia en Britt, zich van hun beste kant laten zien. Ruim 135 bezoekers hadden een fijne middag met gevarieerde muziek, een hapje en een drankje.

Opbrengst ten behoeve van Stichting Odanadi

Doordat zoveel mensen belangeloos mee wilden werken aan deze middag, kon de opbrengst van de kaartverkoop in zijn geheel naar Stichting Odanadi, een organisatie in India die sinds 1993 al meer dan 4000 vrouwen en kinderen heeft kunnen redden van allerlei vormen van geweld. Natasja en Yvonne van der Lelij van Odanadi Nederland waren aanwezig om meer te vertellen over hun mooie werk en Marcel de Ruiter, penningmeester van Stichting Destino heeft een cheque van 3.000 euro overhandigd aan Natasja.

Wanneer afgegaan wordt op de reacties van de bezoekers, is herhaling van een dergelijk evenement zeker het bespreken waard, maar dat komt tijdens de nog te plannen evaluatie zeker nog aan de orde.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws