HC Voorne kan niet stunten tegen Pelikaan

Actueel 275 keer gelezen

Hellevoetsluis - De hockeysters van HC Voorne hebben de laatste wedstrijd van de eerste helft van het hockeyseizoen met een eervolle 1-2 (0-0) nederlaag tegen koploper Pelikaan afgesloten. De Hellevoetsen bezetten met 12 punten uit acht wedstrijden de achtste plaats.

'Pelikaan heeft een goede ploeg, laat dat duidelijk zijn, maar in een gelijkwaardige eerste helft kregen wij met twee schoten op de paal de beste kansen', sprak coach Tim Hokke zijn teleurstelling uit. 'Halverwege de tweede helft waren we in een tijdsbestek van vijf minuten niet scherp genoeg en dat werd meteen uitgebuit in twee tegentreffers. Vijf minuten voor tijd kwamen we nog terug tot 1-2 (doelpunt van Joleyne de Bruijne, DR) en kregen we nog kansen op 2-2. Ondanks het verlies ben ik het meest tevreden over het spel, zoals voor de beker tegen Berkel. We waren tegen de koploper in de tweede klasse niets minder, maar net als in de competitie verdienden we meer, maar vergaten ons te belonen en verloren met 2-0. We zijn al met al gegroeid, gaan in februari keihard trainen en hopen dan op een goede tweede seizoenshelft wanneer het kwartje eens onze kant zal uitrollen.'

HC Voorne selectie: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Amber Moerland, Suzanne Ravenschlag, Emilie Grauss; Anne Kerklaan, Jaimy Hoogerwaard, Floor van Heukelen; Joleyne de Bruijne, Merel Geilvoet, Joy van Balen en verder Liz van den Wollenberg, Evi van Gastel, Rachel van den Bos en May-Brit Bijl.