Sven Groenenboom scoorde zijn achtste seizoensgoal voor Rockanje, maar kreeg ook rood...* Archieffoto: Wil van Balen.
Sven Groenenboom scoorde zijn achtste seizoensgoal voor Rockanje, maar kreeg ook rood...* Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Sven Groenenboom scoorde zijn achste seizoensgal voor Rockanje, maar kreeg ook rood...* Archieffoto: Wil van Balen.

Brielle en Rockanje beiden onderuit op eigen veld

Actueel 111 keer gelezen

Brielle/Rockanje Het blijft vooralsnog onvoorspelbaar hoe Brielle en Rockanje presteren in de competities van de eerste klasse B en de vierde klasse H. In de achtste speelronde gingen beide ploegen onderuit.

Brielle verloor na twee achtereenvolgende zeges op de koplopers nu op eigen veld van subtopper Kloetinge: 0-1. Rockanje was een maatje te klein voor DVV '09 uit Dirksland.

Afmaker
Opnieuw was het zoeken naar de afmaker bij Brielle, dat op het eigen Geuzenpark tegen Kloetinge wel kansen creëerde, maar niemand op zag staan om de boel af te ronden. De druk op de koplopers die de ploeg van trainer Stanley Rieborn langzaam maar zeker uit ging oefenen, is door de nederlaag weer afgenomen.

Rood
Topscorer Sven Groenenboom kreeg kort nadat hij bij de stand van 0-4 een strafschop verzilverde voor Rockanje, een rode kaart. 'Was een goedmakertje van de scheids voor de dubieuze rode kaart die hij aan die speler van DVV '09 (Delano van der Velden, red) had getoond toen hij ons die pingel gaf. Die strafschop was al straf genoeg. Nu werd Sven het na een overtreding het slachtoffer, omdat de scheids de kaartenverhouding weer in balans wilde brengen…'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws