Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Magere zege voor Vlotbrug bij Abbenbroek

Actueel 115 keer gelezen

Abbenbroek – FC Vlotbrug heeft na het behalen van de eerste periodetitel van vorige week, ook zaterdag de winnende lijn weer kunnen doortrekken. De ploeg van Tom Larssen ging in Abbenbroek op bezoek bij de plaatselijke trots en won met 0-1 (0-1).

Al voor de thee werd de eindstand bepaald. Na een kwartier spelen was het Danny Browne die de enige treffer van de middag wist aan te tekenen voor de Hellevoetse koploper uit de vierde klasse.

Niet best

'Ik vond het van onze kant een spannende maar niet echt een hele goede pot. We hadden vandaag ook de punten kunnen verliezen. Abbenbroek had vele kansen, maar onze keeper Nino Noordijk heeft ons echt in de race gehouden. Het was geen beste wedstrijd van onze kant, maar ook die duels moet je kunnen winnen', zegt coach Tom Larssen na de wedstrijd. De ploeg staat na de zege nog altijd op kop. Volgende week wordt een hele spannende week voor FC Vlotbrug. Dan speelt men tegen WFB uit Ouddorp. Die ploeg staat tweede op de ranglijst. De voorsprong van de Hellevoeters bedraagt nu vier punten. Als men volgende week weet te winnen staat Vlotbrug zeven punten los.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws