Hockeysters Voorne in laatste minuut onderuit tegen HDS

Actueel 345 keer gelezen

Hellevoetsluis - De hockeysters van HC Voorne leken zondag naar een punt op weg, maar helaas kwam er geen punt naar de Hellevoeters. In het duel met HDS werd het 1-2 in de slotminuut van het duel.

In het begin waren de dames van HC Voorne heel erg sterk en daardoor kon de ploeg ook op voorsprong komen, dankzij een treffer van May-Britt Bijl. Tien minuten voor de thee maakten de gasten de gelijkmaker. Na rust ging het gelijk op met diverse kansen en bij een onoplettendheid in de laatste minuut haalde HDS alsnog de trekker over.