46 jaar lang gaven Kees en Wil de Werker les in hun dansschool
46 jaar lang gaven Kees en Wil de Werker les in hun dansschool

Kees en Wil de Werker stoppen ermee

Actueel 1.250 keer gelezen

Brielle - Dansschool de Werker is in de loop der jaren een begrip geworden in Brielle. "In totaal is het 46 jaar geweest, dat wij les hebben gegeven in de quickstep, de Engelse wals en nog veel meer," zegt Kees. Maar helaas zijn ze nu gestopt, want het werd te zwaar.

De afgelopen 28 jaar was de dansschool aan de Venkelstraat hun thuishonk. Er liggen van honderden jongens en meisjes veel voetstappen. Hoeveel jongelui kregen juist daar hun eerste kusje? Nu zijn de deuren inmiddels gesloten en is er het komend weekend een totale leegverkoop van alles wat er in de dansschool 'los en vast zit'.

Leegverkoop
Stoelen, tafels, muziekapparatuur, platen, je kan het zo gek niet opnoemen of het zal te koop zijn. "Eerst zijn alle oud-leerlingen aan de beurt om hun slag te slaan," zegt Kees. "Ik vind dat ik dat wel verplicht ben aan hen. Zij hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn dansschool zo lang kon bestaan." Voor hen is aanstaande vrijdag 16 november gereserveerd. Zij kunnen er terecht van 11.00 uur tot 17.00 uur. En op zaterdag gaan de deuren voor de allerlaatste keer aan de Venkelstraat open. Dan zijn alle andere geïnteresseerden welkom en kunnen ze zoeken wat van hun gading is; ook dan tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws