Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Periodetitel voor FC Vlotbrug na winst op Melissant

Actueel 78 keer gelezen

Zaterdag heeft FC Vlotbrug de eerste periode weten te pakken. Net als vier weken geleden stond Vlotbrug voor slechts 45 minuten tegenover Melissant. Toen het duel om de koppositie, maar de scheidsrechter raakte geblesseerd. Nu ging het om de periodetitel voor de Hellevoeters en werd het in drie kwartier 3-0.

Grote man voor de ploeg van Tom Larssen was aanvoerder Clint van de Veerdonk. Die scoorde alle drie de treffers voor Vlotbrug en daarmee kwam zijn totaal op tien.

Gaat lekker
'Het gaat lekker voor Vlotbrug dit seizoen. Ik had vandaag doelpunt acht, negen en tien. In vergelijking met vorig jaar zijn er spelers weg en veel kwaliteiten hebben we terug gekregen. Daarnaast gaan we mentaal ook goed om met tegenslagen, als we een man minder hebben of achter staan hebben we de kracht om terug te komen. We gaan ook alleen maar van onze eigen kwaliteiten uit. We gaan na de eerste periodetitel gewoon door voor de titel, dat durven we langzaam uit te spreken, maar deze prijs is binnen', aldus Van de Veerdonk.

Rood
Zaterdag speelt FC Vlotbrug het duel bij Abbenbroek. Daarin moet het Gijs Vermeer en Danny Browne missen. Browne kreeg zaterdag rood wegens hands. De strafschop van Melissant werd gemist. Vermeer kreeg vorige week rood tegen OFB.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws