Ricardo Nijsen liet Vierpolders al na drie minuten juichen in de wedstrijd tegen Pernis. * Foto: Wil van Balen.
Ricardo Nijsen liet Vierpolders al na drie minuten juichen in de wedstrijd tegen Pernis. * Foto: Wil van Balen.

Vierpolders haalt tegen Pernis de vijfde zege binnen

Actueel 107 keer gelezen

Vierpolders – De afgelaste uitwedstrijd bij Den Bommel, haalde Vierpolders niet uit het ritme. Afgelopen zaterdag pakte de ploeg van trainer Paul Bestebreur aan de eigen Coosenhoek in Vierpolders tegen Pernis gewoon weer de winst: 2-0.

Het was alweer de vijfde zege in dit tot nu toe sprookjesachtig verlopende debuutseizoen in de derde klasse D. Nog zonder de nog steeds met een blessure kampende topscorer Jesper Lakerveld, opnieuw goed vervangen door de andere Vierpoldersspits, Vincent Bieling, stond Vierpolders tegen Pernis al na drie minuten op voorsprong. Routinier Ricardo Nijsen zette de ploeg van Bestebreur met zijn treffer op het juiste spoor: 1-0. Toen Glenn Stoffers er op slag van rust 2-0 van maakte, voelde alles en iedereen aan de Coosenhoek dat het een gelopen wedstrijd was. Na rust werd er niet meer gescoord.

Veilig spelen
'Nog steeds kijk ik niet naar standen op de ranglijst,' sprak Bestebreur na afloop van de zakelijke zege op Pernis. 'Maar je weet dat als je uit zes duels vijftien punten vergaart, dat je bovenin meedoet. Zo snel mogelijk veilig spelen blijft echter onze eerste prioriteit. Zo sta je bovenaan, zo bengel je onderin. Dat is voetbal, hè.'

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws