Afbeelding
Uw lokale ondernemer

All4Animals

Actueel 311 keer gelezen

Onze kracht is de diverse diensten die we aanbieden

Brielle – All4Animals ging van start op 1 juli 2012en is opgericht door Frederike Kooper. Ze bieden zorg op maat voor alle dierenbezitters in de vorm van verschillende diensten. Een daarvan is de dierenverzorging aan huis.

"In 2012 ben ik voor mezelf begonnen", vertelt Frederike. "Daarvoor werkte ik als franchiser bij een ander bedrijf in dierenverzorging. Toen heb ik ook gelijk besloten dat ik graag wilde gaan trimmen naast de uitlaatservice, vakantieopvang en dierenverzorging aan huis en het stukje dierentaxi. Ik ben dus de trimopleiding gaan volgen in Spijkenisse en in 2013 heb ik de trimsalon aan huis al opgestart. Ik had toen namelijk iemand gevonden die me daarbij wilde begeleiden en zo kon ik dus stage lopen in mijn eigen trimsalon. Uiteindelijk heb ik zelf mijn diploma behaald in 2014."

Trimsalon
"Ik ben met de trimsalon in mijn eentje begonnen", vervolgt Frederike. "Inmiddels is de trimsalon al groter geworden, staan we met meerdere mensen en leid ik zelf ook mensen op. Ik trim nu op maandag en vrijdag de hele dag. Dus niet heel de week, omdat de uitlaatservice en verzorging aan huis natuurlijk ook iedere dag gewoon doorgaat. Mijn werk is dus eigenlijk heel afwisselend, geen dag is hetzelfde. Ik merk in de trimsalon wel dat mensen vaak niet weten waar ze aan begonnen zijn qua vachtverzorging. De verzorging van honden, katten en ook konijnen wordt best onderschat. Het is thuis ook veel moeilijker om ze goed te onderhouden, ook al doe je je best. Wij trimmen hier elke week verschillende dieren, hebben ervoor geleerd en hebben de juiste gereedschappen en faciliteiten. Dat heb je thuis niet en dat maakt het dus een stuk lastiger en soms zelfs onmogelijk." Diverse diensten "Ik denk dat onze kracht is dat we diverse diensten kunnen aanbieden", zegt Frederike. "Sommige mensen hebben dan ook het totale pakket. Dus behalve de uitlaatservice, ook de dierenverzorging aan huis, de vakantieopvang en het trimmen in de salon. Zo kan bijvoorbeeld 's ochtends de hond door ons opgehaald worden, wordt hij lekker uitgelaten en aansluitend ook nog eens gewassen en getrimd en weer naar huis gebracht. Dan kom je thuis uit je werk en zit je hond lekker fris en fruitig op je te wachten, hoe lekker is dat?"

Vakantieopvang
Voor de vakantieopvang wordt gebruik gemaakt van mensen die de honden in huis nemen. "Mensen moeten een vragenlijst invullen bij een aanvraag en aan de hand daarvan kan ik kijken of ik een goede match heb met iemand in mijn bestand", zegt Frederike. "Het aantal opvangadressen wat ik tegenwoordig heb, is op dit moment door ziekte en verhuizen echter wel een beetje te weinig. Dus mocht iemand interesse hebben om hondenoppasser te worden, dan kunnen ze contact met ons opnemen. Ze zijn echt van harte welkom!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws