Afbeelding
Foto: PR
Uw lokale ondernemer

Massagepraktijk Jacqueline & Miranda

Actueel 1.154 keer gelezen

Wellness en Massagetherapie voor iedereen!

Spijkenisse – Jacqueline van Baars en Miranda Greten Leban leerden elkaar 19 jaar geleden kennen tijdens hun opleiding tot sportmasseur. Destijds werd er al gesproken om samen een praktijk starten, maar dat duurde tot begin dit jaar.

Jacqueline begon haar sportmassagepraktijk aan huis. Later verhuisde de praktijk naar het centrum van Spijkenisse. Toen het daar ook te klein werd, nam ze haar intrek op het Vlinderveen, waar ook Beauty en Pedicure toegevoegd werden aan de praktijk. Miranda was examinator in sportmassage en had een praktijk in Zwartewaal die ze later verhuisde naar Rockanje. Toen Hotel Olaertsduyn de deuren sloot, kwam Miranda in de praktijk van Jacqueline werken.

Samenwerking
Het pand op het Vlinderveen werd verkocht en Jacqueline ging samen met een makelaar op zoek naar een nieuw onderkomen. Zo kwam ze op de Hongerlandsedijk terecht. "Het pand was nog helemaal casco, maar ik zag wel mogelijkheden om samen met Miranda onze droom uit te laten komen", vertelt Jacqueline. Vorig jaar oktober kregen ze de sleutel en in januari opende toenmalig wethouder Kees Dijkman de praktijk die vijf behandelkamers telt. U kunt hier terecht voor diverse massages, schoonheidsbehandelingen en manicure - pedicure.

Betaalbaar
"We zijn bij diverse brancheorganisaties aangesloten maar niet bij een beroepsvereniging, omdat we zelf onze prijzen willen bepalen. We mogen dus de klachten wel behandelen, we hebben immers onze HBO Psycho- Medisch basiskennis behaald, maar willen de behandelingen voor iedereen betaalbaar houden. Als we ons aansluiten bij de betreffende beroepsverenigingen, moeten we hun prijzen hanteren en dan worden de behandelingen voor een deel van onze cliënten te duur." De dames willen hun cliënten graag behouden, zeker omdat ze allemaal mee zijn gegaan naar de nieuwe locatie. Daarnaast groeit de praktijk ook nog steeds door de mond tot mond reclame. "We werken overigens ook samen met verschillende fysiotherapeuten in Spijkenisse en Brielle. Als we het gevoel hebben dat we de cliënt niet kunnen helpen dan verwijzen we door en omgekeerd gebeurt het ook".

Les
Jacqueline en Miranda hebben ook les in massage gegeven. In hun eigen praktijk begint eind deze maand weer een korte cursus ontspanningsmassage. "Het is een cursus van drie avonden van twee uur, bedoeld om de basistechnieken te leren zodat je je partner of familielid kunt masseren."

Beauty
Naast de diverse massages, kun je ook bij Jacqueline en Miranda terecht voor een groot scala aan beautybehandelingen voor elke leeftijd. Zo is er een behandeling voor de jeugd, maar ook voor de oudere huid. Ook pedicure en manicure behandelingen zijn mogelijk.

De praktijk is zes dagen per week geopend. Op weekdagen van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Massagepraktijk Jacqueline & Miranda
Hongerlandsedijk 1008
3201 LW Spijkenisse
06-47687663
06-46133206
www.massagepraktijk-jm.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws