OHVV en Taurus houden elkaar in evenwicht

Actueel 308 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV wacht nog op de eerste overwinning, maar het 2-2 (1-2) gelijkspel tegen de Delftse studentenequipe Taurus mag niet onverdienstelijk genoemd worden.

'We hebben matig gevoetbald, maar Taurus heeft met een geweldige spelmaker een goed team', gaf trainer Mitchel van Gastel de kracht aan van de Delftenaren.' Na de snelle 0-1 achterstand antwoordde David Nunez uit een vrije trap van Arie Bravenboer met een intikker: 1-1. De bezoekers sloegen op slag van rust voor de tweede keer toe: 1-2. 'We kwamen in de tweede helft wat beter door en op dat moment ook verdient op 2-2 (doelpunt Arie Bravenboer, DR). Daarna hadden we een periode dat we moesten doordrukken, maar mazzelden vervolgens in de laatste tien minuten dat we de stand op 2-2 hielden. Al met al kan ik leven met het gelijkspel. Het is alleen jammer dat de scheidsrechter in deze sportieve wedstrijd twaalf gele kaarten uitdeelde. De zieke David Keijzerwaard bleef op de bank.' OHVV, dat met 2 punten uit twee wedstrijden in de middenmoot huist van de derde klasse D, gaat zondag op bezoek bij DRL.

OHVV: Dennis Bredius; Anthony Peskens, Robin Bredius, Jim Baks, Aron van der Steen; Slavisa Milojevic, Dane Oost, Chris Peters; David Nunez (46. Cees Jan Nobel), Shifa Steehouwer (70. Mathijs Keijzerwaard), Arie Bravenboer.