Het BREStheater stond stil bij het 10-jarig bestaan.
Het BREStheater stond stil bij het 10-jarig bestaan. Foto: PR

Zeer geslaagd Jubileumfeest in BREStheater!

Actueel 115 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zondagmiddag 7 oktober ging het spreekwoordelijke dak eraf in BREStheater! In een volle theaterzaal werd een groot feest gevierd ter ere van het 10-jarig Jubileum van BREStheater. Met een keur aan geweldige artiesten.

Het publiek werd getrakteerd op een vol verrassingsprogramma. De geniale woordkunstenaar Ronald Snijders presenteerde het geheel op zijn eigenwijze wijze. Hij gaf alvast een mooi voorproefje van zijn show 'Groot Succes 2' op zaterdag 26 januari 2019 in BREStheater. Als eerste kondigde hij het nieuwe talent LISA aan. Zij is net afgestudeerd aan de toneelschool te Amsterdam en zij verraste het publiek met haar prachtige stem en grappige liedjes. Daarna was het toneel voor Roel C. Deze cabaretier zorgde er met zijn droge humor voor dat het gehele publiek de slappe lach kreeg. Niemand minder dan Marja van Katendrecht sloot de show af met haar heerlijke Rotterdamse humor en met 'neusje op, neusje af'. Vervolgens liep de zaal onder haar bezielende leiding in polonaise de zaal uit, op naar de borrel en de bitterballen.

Geweldige verjaardag
Toneelvereniging St. Leonardus hield de sfeer erin met prachtige typetjes. Iedereen was unaniem; deze 10e verjaardag van BREStheater was geweldig!

Terugblik op de afgelopen 10 jaar
In 2008 nam BREStheater zijn intrek in BRES, het multifunctionele gebouw vlakbij de plek van het voormalige Theater De Goote. De eerste voorstelling vond plaats op vrijdag 3 oktober 2008: de Wereldband met "Keet". Nu, 10 jaar later, staan ze uitgebreid stil bij dit mooie jubileum. Met de feestelijke voorstelling op 7 oktober, een jaar vol acties en cadeaus en een mini-expositie met dank aan Willem Baris voor de dvd en cd collectie, viert het BREStheater een mooi Jubileumjaar.

Vooruitkijken
Men kijkt terug op een decennium vol met prachtige voorstellingen, ontroerende verhalen, gedurfde experimenten en een mooie samenwerking in het nieuwe Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES. Maar ook wordt vooruitgekeken naar nog veel meer mooie BRES jaren!

Nieuwe seizoen
En er is dit najaar nog veel meer te beleven in BREStheater! Het volledige programma van dit seizoen is te bekijken via www.brestheater.nl. Hier kunt u ook 24/7 kaarten bestellen. De Theaterkassa is open op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 14.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Brochure
Bladert u liever offline door ons aanbod? Kom dan naar Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES en haal de gratis theaterbrochure op!

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws