Afbeelding

Iris Hond leest voor op Watergeusje

Actueel 192 keer gelezen

Brielle - In het kader van de Kinderboekenweek 2018 was Iris Hond bereid gevonden om, voorafgaande aan haar optreden in het Bres theater in Brielle, voor te komen lezen aan de kinderen van de drie peutergroepen op Kinderdagverblijf Watergeusje.

Iris toert de komende maanden door Nederland met haar theater concert "Bewogen" en was vrijdag 5 oktober in Brielle. Voor de mensen die haar niet kennen, Iris is een wereld beroemde pianiste, componiste, tekstschrijfster en zangeres en behoort volgens de kenners tot de groten in haar vak. Na optredens bij De Wereld Draait Door met haar Tribute to Prince, in Frankrijk, America en vele andere landen, en optredens met artiesten als Fedde Le Grand, Ilse de Lange, hebben we in Brielle vrijdagavond ook van haar piano spel en zang kunnen genieten in het Bres Theater.

Een belangrijk onderdeel in haar leven is o.a. het optreden voor daklozen. Haar stichting "The Heart Escapes Foundation", vernoemd naar een nummer van haar cd, moet het mogelijk maken dat ook andere muzikanten concerten gaan geven op de plekken waar Iris het al jaren doet: psychiatrische inrichtingen, gevangenissen, woon-zorgcentra, ziekenhuizen en de daklozenopvang.

Voor de kinderen op het Kinderdagverblijf stond deze dag haar voorlezen centraal. De kinderen zaten gezellig om haar heen aandachtig te luisteren naar het verhaal. Na afloop hebben de kinderen nog iets "lekkers" aangeboden zodat Iris op een rustig moment nog even heerlijk kan nagenieten van de kinderen en haar optreden op Kinderdagverblijf Watergeusje!

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws