Ferry van der Spuij scoorde drie keer voor Zwartewaal in het bekerduel tegen Egelantier Boys. * Archieffoto: Wil van Balen.
Ferry van der Spuij scoorde drie keer voor Zwartewaal in het bekerduel tegen Egelantier Boys. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Zwartewaal gaat met dubbele cijfers door in bekertoernooi

Actueel 269 keer gelezen

Zwartewaal - Zwartewaal won afgelopen zaterdag aan de eigen Sluisweg met 10-1 van Egelantier Boys en plaatste zich door deze zege met dubbele cijfers voor de volgende ronde in het bekertoernooi van groep 2 in district West II.

De derde ploeg in poule 9, Pernis waartegen Zwartewaal in de eerste poulewedstrijd met 0-0 gelijkspeelde, won met 'slechts' 2-6 van Egelantier Boys, waardoor de ploeg van trainer Ron Klein op grond van het doelsaldo doorgaat.

Vertrouwen
,,Dat we er zomaar tien inschieten geeft vertrouwen zo kort voor het begin van de competitie,'' blikte Ron Klein alvast vooruit naar de opening van de competitie in de vierde klasse G. ,,Komende zaterdag gaan we naar Stellendam. Dan moeten we er staan. Ik heb er alle vertrouwen in nu we ons ongeslagen voor de volgende ronde van het bekertoernooi hebben geplaatst.

Klaar
Pas sinds kort zijn alle spelers van de selectie weer beschikbaar. In de wedstrijd bij Pernis hielden we voor het eerst in de voorbereiding de nul. En nu scoren we tien keer tegen Egelantier Boys. We zijn klaar voor de competitiestart .''

Hattricks
Ferry van der Spuij en Dion van Gilst scoorden hattricks in het duel met Egelantier Boys. Danny van der Spuij (2x), Rick Abrahams en Corné Lemmens maakten de tien vol.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws