De meiden van Brinio hebben goed gepresteerd!
De meiden van Brinio hebben goed gepresteerd!

Brinio in de prijzen op individuele springwedstrijd

Actueel 230 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 15 september was de individuele springwedstrijd in Rozenburg. Van Brinio deden er 14 meiden mee.

Als 1ste was Renée aan de beurt. Ze turnde netjes en had goede landingen. Op de airtrack behaalde ze een medaille! Sterre moest in de 2de ronde. Het overspreiden was zelfs weer gelukt, helaas net geen medaille, maar wel naar huis met een mooie score.

Op de andere baan was het de beurt aan Emma, Daphne, Larissa, Milou, Rince, Dilara en Britt. Ze moesten beginnen op de airtrack en daar moesten ze arabier flik-flak springen. Er werden ook veel soorten salto's gesprongen. Bij de trampoline was Dilara 4de, Britt 3de en Rince 2de en op trampoline kast was Rince 3de.

De 3de ronde gingen Angie en Claudia van start. Overspreiden en overhurken ging goed en ook mooie hoge salto's en een strakke overslagen hebben ze laten zien. Angie behaalde een medaille op trampoline en werd 4de en bij de andere 2 onderdelen werd ze 5de, net naast het podium. Claudia werd op kast-trampoline 4de en 2de op de airtrack.

Nina was de volgende die aan de beurt was, zij werd beloond met een gouden medaille op pegasus-trampoline, helemaal niet verwacht, maar wat was ze blij. De laatste ronde was voor Ayla en Sophie de meiden turnden netjes en strak De meiden hadden het zo goed gedaan dat ze op elk toestel een medaille hadden. Sophie heeft 2 zilveren en 1 gouden en Ayla heeft 1 zilveren en 2 gouden medailles behaald. Super gedaan!

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws