Het jeugdige HVOS dat op het veld staat kon slechts tien minuten een vuist maken tegen DWS 2. Foto: Peter de Jong

Handballers houden het al snel voor gezien tegen DWS 2

Actueel 103 keer gelezen

Spijkenisse – De handballers van HVOS wachten in de veldcompetitie nog altijd op de eerste punten.

Zondag werd het tweede duel afgewerkt en na de nipte nederlaag van vorige week, waren er nu wat grotere cijfers op het scorebord in het duel met DWS 2. Het werd op sportpark Oostbroek 24-31 (11-16).

De handballers uit Spijkenisse startten overigens nog goed aan het duel. In het eerste deel kwam de ploeg op drie punten voorsprong, maar bij de rust was daar niets meer van over. Ook na de thee kon men weinig inbrengen bij HVOS.

'In het begin zag het er prima uit hoor. Ik durf te stellen dat ik met deze groep de beste tien minuten ooit heb gezien. Daarna zakten we helemaal in, dat was zonde. We hebben gewoon vijftig minuten geen bal aangeraakt. Dat kwam denk ik door de ervaring bij de tegenstander. Zij praatten heel erg veel. Ze lokten ons uit de tent. Dan ga je toch een andere wedstrijd spelen en speel je niet je eigen spelletje', gaf coach Jeroen Weggen aan als reden van de nederlaag. Beste schutter was Mitchell Schuijl met zes treffers. Door de nederlaag van de ploeg uit Spijkenisse heeft het team nog geen enkel punt behaald en staat het op de laatste plaats. Zondag is WHC 2, de koploper, de tegenstander van HVOS.