Glenn Stoffers scoorde voor Vierpolders in het bekerduel tegen MVV '27. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders geeft bekerzege in slotfase nog uit handen

Actueel 139 keer gelezen

Vierpolders - Vierpolders zag afgelopen zaterdag hoe MVV '27 in de slotfase een 1-0 achterstand omboog in een 1-2 zege.

Daarmee reduceerden de kansen van de ploeg van trainer Paul Bestebreur op het bereiken van de volgende ronde in het bekertoernooi aanzienlijk. MVV '27 heeft nu met al twee zeges op zak de beste papieren. Alleen als MVV '27 komende zaterdag de laatste poulewedstrijd tegen NBSVV verliest en Vierpolders wint van Stellendam, gaat Vierpolders door in het toernooi.

Gelijkspel
'Met een overwinning zouden we teveel hebben gehad,' blikte Bestebreur terug op het duel in Vierpolders waar de thuisclub door een treffer van Glenn Stoffers tot op zeven minuten voor tijd een voor- sprong koesterde. 'Dat de 1-1 nog valt, kan gebeuren. Maar om diep in blessuretijd dan nog gelijkspel te verspelen, mag niet gebeuren.'

Geprikkeld
Een geprikkelde topscorer Jesper Lakerveld, de week ervoor veroordeeld tot een invalbeurt, speelde dit keer negentig minuten lang. 'Jesper scoort makkelijk,' aldus Bestebroer, 'maar hij mist ook veel kansen. Met iets meer scherpte kan hij nog productiever zijn. In de derde klasse gaan we zeker niet zoveel kansen krijgen als vorig seizoen in de vierde klasse het geval was.'

Fotografie: Wil van Balen