Frontaanzicht van De Hoofdwacht
Frontaanzicht van De Hoofdwacht Foto: Kokon Architecten

Succesvolle start woningproject De Hoofdwacht

Actueel 451 keer gelezen

Er worden 21 bijzondere woningen gebouwd aan de Hellevoetse kade, de Westkade om precies te zijn. Tijdens de start van de verkoop waren er echter al vier maal zoveel belangstellenden voor het project Hoofdwacht.

Het is dan ook bijzonder wonen aan de kop van de Hellevoetse haven. De prijzen zijn zeker niet hoger dan vergelijkbare appartementen en daar wordt ook nog eens veel extra luxe voor aangeboden, zoals parkeren onder het gebouw met de mogelijkheid van een eigen box, luxe badkamers - uw eigen Spa - veel inspraak in de indeling van de woningen in samenspraak met de architect. Exclusief is ook het gezamenlijke ruimte dakterras met uitzicht over het water van het Haringvliet en de historische Vesting.

Gebroeders Blokland heeft samen met Kokon en de gemeente Hellevoetsluis de bestaande plannen van enkele jaren geleden geoptimaliseerd en aangepast aan de huidige wensen van kopers. Zo zijn de balkons flink groter geworden en het aantal appartementen van 24 naar 21 teruggebracht. "Door het terugbrengen van het aantal appartementen hebben we de indeling verbeterd en extra wooncomfort in het complex aan kunnen brengen", aldus Jaco Brand.

Nieuw en bijzonder praktisch is de online woningconfigurator. (beschikbaar vanaf eind deze week) Hiermee kunt u binnenkort thuis al heel veel voorwerk doen, puzzelen op de mogelijkheden in uw nieuwe woning. U kunt een nummer selecteren en stap voor stap afbouwopties toevoegen. Dit wordt direct inzichtelijk gemaakt en transparant uitgedrukt in kosten.

Feestje
De start van de verkoop afgelopen zaterdag in het gebouw van Blokland & Blokland was een compleet feestje. Voor de aspirant-kopers (veel meer dan gedacht) was de rode loper uitgelegd..Architect Henk Middelkoop van Kokon legde uit welke keuzes er gemaakt zijn en vooral waarom en welke vrije inspraak de koper nog heeft op de indeling van de woning en eventuele extra's

Bouw
Men verwacht februari 2019 met de bouw van de appartementen te kunnen beginnen en vanaf begin 2020 de woningen op te kunnen leveren

Blokland & Blokland
Door ontwikkeling, verkoop en bouw in één hand te houden, realiseert Gebroeders Blokland de beste prijs-/kwaliteit-verhouding voor u als koper. Maar ook door goed te luisteren. Jaco Brand, projectmanager bij Gebroeders Blokland: "Je kunt goedkoop inkopen, maar de klant heeft dan niet per sé de beste prijs. De ideale prijs-/kwaliteitverhouding bereiken we door te luisteren naar wat de koper ècht wil. En daarbij de beste opties te bieden."

MEER WETEN?
Neem dan contact op met Thekla Trouw 085 - 066 31 91 of schrijf u in op hoofdwachthellevoetsluis.nl

uitzicht op de Wallen
Drukte bij de start van de verkoop
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws