Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Foodtruck Festival Brielle: zonnig, warm en super gezellig!

Actueel 640 keer gelezen

Brielle - Afgelopen weekend werd op het Bleijkers Bolwerk weer een Foodtruck Festival gehouden. Het was dus weer tijd om heerlijke gerechtjes te proeven, gezellig met vrienden, familie en oude bekenden bij te kletsen onder het genot van een lekker koud biertje dan wel wijntje!

Mede dankzij het werkelijk fantastische weer, kon het festival zich op veel bezoekers verheugen. Het TOOST Foodtruck Festival in Brielle is dan ook een evenement wat je eigenlijk niet mag missen. Dit jaar waren er de foodtrucks Piepers en Rund, Flippin'Burgers, Lekker Hotel Mama, Ketelbinkie Koffie, Crepes BuBu, Pazza Foodtruck, Good at Food, De Smulkeeten, YouMe, Daddy Donut en Toeters en Ballen te vinden. 

De wagens stonden op het vesting terrein opgesteld, versierd met slingers, tafels gemaakt van pallets, krukken en stoelen. Kortom: een echte festival- entourage. Ook de podiumwagen viel op. Een stoere vrachtwagen, waarin een huiskamer-podium gebouwd is. Ook deze was zeker de moeite waard om te komen bekijken en te beluisteren. Voor de kinderen was er ook weer genoeg te doen, zo kon er onder andere leuk geknutseld worden. 

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws