Willemijn Oranje * Foto: Wil van Balen.
Willemijn Oranje * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

JIM Exclusive Catering toernooi: E'68 past en meet

Actueel 301 keer gelezen

Brielle – Het was even passen en meten, maar het E'68 open JIM Exclusive Catering-toernooi kon vorige week precies in vijf doordeweekse dagen worden afgewerkt. Dat maakte de weekeinden vrij voor andere bezigheden. In kwantitatief opzicht was de editie van dit jaar wellicht iets minder, maar de kwaliteit van de partijen die overbleven maakte, samen met de schitterende, lange zomeravonden veel goed.

Voor Bob IJzelenberg werd het een prolongatie van zijn vorig jaar op Rutger Pesch veroverde titel in het mannendubbelspel A. Dit jaar versloeg IJzelenberg in de eindstrijd Gert-Jan Boot: 4-6, 6-4, 6-3. Voor Willemijn Oranje zat er dit jaar geen nieuwe titel in het vrouwenenkelspel A in. Het Arubaanse tennistalent Aethelle-Louise Kelkboom en Sofie van Reek waren beiden te sterk voor de Brielse thuisspeelster.

(tafel)Tennis
Was het nou tennis of tafeltennis wat Dennis Blok en Sacha Ykema lieten zien in de finale van het herendubbelspel C? Zeker was dat het koningskoppel van tafeltennisvereniging De Sprint elkaar goed genoeg aanvoelde, om ook op de tennisbaan samenspel neer te zetten dat de tegenstanders te machtig was. Ook het duo Kleijwegt/Ruitenberg was in de eindstrijd kansloos getuige de ene game die Blok en Ykema tegen kregen: 6-1 en 6-0.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws