Afbeelding

Schoolgebouw De Driehoek Oostvoorne zonder functie

Actueel 1.013 keer gelezen

Oostvoorne – Het schoolgebouw van JPS De Driehoek in Oostvoorne is geen school meer. De kinderen zijn er vrijdag voor het laatst naar school gegaan.

De school gaat samen met OBS Mildenburg in Oostvoorne en krijgt de naam De Bosrand. De toekomstige bestemming van het pand en de locatie van De Driehoek aan de Vrouwe Machteldweg is nog onbekend. Het schoolbestuur is van plan het pand over te dragen aan de gemeente Westvoorne. Zolang het gebouw nog niet is overgedragen, is het schoolbestuur verantwoordelijk voor het voorkomen van verpaupering. Dat blijkt uit vragen van fractieassistent Daan van Orselen (Partij Westvoorne) aan het dagelijks bestuur van Westvoorne.

De locatie heeft een maatschappelijke bestemming. Momenteel zijn gemeente, schoolbesturen en kinderopvang in gesprek over intensievere samenwerking. Mogelijk zal het pand in dat kader een bestemming krijgen. Zo niet, dan zoekt de gemeente eventueel een nieuwe gebruiker. De gemeente heeft verder nog geen concrete plannen voor dit gebied.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws