Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Trekking Mid Night Spijk Prijzenfestival

Actueel 198 keer gelezen

Spijkenisse – Nadat vandaag in het Centrum tijdens 'Talent op straat' kon worden genoten van allerlei zang- dans en muziekoptredens, liep aan het begin van de avond het Uitplein wederom vol voor de bekendmaking van de winnaars van het door de centrumwinkeliers georganiseerde Kassabonnen Prijzenfestival. Speciaal voor deze gelegenheid waren ook een heel aantal winkels in het centrum tot 21.00 uur geopend.

Twee weken lang konden klanten van de winkels in het Winkelhart hun kassabonnen ter waarden van ten minste € 25,00 in de speciale enveloppen inleveren om zo mee te dingen naar diverse mooie prijzen. Winnaars van de grotere prijzen, die vanmiddag al getrokken werden door wethouder Soeterboek, werden vanavond bekend gemaakt tijdens de Mid Night Spijk.

Het publiek werd vanaf half acht in de stemming gebracht door zanger Tino Martin. De populaire zanger bracht een flinke schare fans op de been. Na met bewonderaars op de foto te zijn gegaan zong hij een groot aantal van zijn Nederlandstalige hits die door de fans luidkeels werden meegezongen. Daarna was het podium voor DJ Mike uit Spijkenisse die met zijn muziek de spanning voor de trekking nog wat verder opvoerde.

Na de bekendmaking van de winnaars van de waardebonnen van Hunkermöller en Van Haren en een bistro-set van Le Bon Ton, volgde de uitreiking van de drie hoofdprijzen. Derde  en tweede prijs waren een TV ter waarde van € 700,00 en reischeque van € 1000,00 respectievelijk ter beschikking gesteld door Electro World Van Rij en D-Reizen. De hoofdprijs, een door Baecke Motoren ter beschikking gestelde scooter ter waarde vaan € 2200,00, werd gewonnen door Sanne Dreef uit Spijkenisse.

Na de prijsuitreiking werd Mid Night Spijk afgesloten met een spetterend optreden van de CPJ Diva's. Het bleef nog lang gezellig druk op het terras op het Uitplein.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws