Afbeelding
Foto: PR Nissewaardwoont.nl

Succesvolle reis door de Elementen

Actueel 194 keer gelezen

Spijkenisse - Ruim 400 mensen hebben afgelopen zaterdag het evenement "Reis door de Elementen" bezocht. De ontdekkingstocht door de nieuwbouwwijk de Elementen bood belangstellenden en een kijkje in de toekomst van deze groeiende nieuwe woonwijk. 

Een evenement voor het hele gezin, waarbij de wist-je-dat-route leuke inzichten gaf in de groeiende wijk én toegang gaf tot de bouwplaats van De Haven en Het Land. Een unieke kans om de woningen in aanbouw te bekijken. De route met quizvragen voor kinderen werd feestelijk afgesloten door limonade en popcorn uit de kraam, terwijl de ouders werden voorzien van een koffie à la barista.

Kijkje in de (model)woningen
Wie de route afgelegde, ontdekte naast allerlei weetjes over De Elementen ook de woningen in aanbouw in Het Land en in De Haven. Met de bouwhelm op het hoofd hadden bezoekers de gelegenheid om de ruimtes van deze woningen uitgebreid te inspecteren. Wie liever het uitzicht van de woontorens in Terras aan de Maas wilde bekijken, kon met de VR-bril uitkijken over Het Land en Het Park.

De Elementen in beeld
In Het Elementenhuis konden geïnteresseerden informatie ophalen over de inrichting van de wijk, maar ook over de aankomende fasen in Het Land en De Haven. Ook was de wijk in het klein te bekijken in een gedetailleerde maquette. Ieder deelgebied heeft zijn eigen sfeer, wat op de maquette al goed te zien is! Eind juni 2018 gaat Het Land fase 13 in verkoop en in De Haven gaat een nieuw deelgebied Veerkade na de zomer in verkoop. Wie hier meer informatie over wil hebben, is in Het Elementenhuis aan het goede adres. Ook op http://woneninjeelement.nl/ is meer informatie te vinden over de Elementen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws