Afbeelding
Foto: PR

Deelnemers van Careyn 't Akcent aan de wandel

Actueel 150 keer gelezen

Brielle - Afgelopen week werd de avondvierdaagse in Brielle gehouden. Elk jaar gaan er ook deelnemers van CAC 't Akcent mee met de 5 km wandelingen. Natuurlijk mochten ze dit jaar niet ontbreken.

Dankzij de inzet van diverse vrijwilligers konden elke avond 50 deelnemers genieten van een mooie wandeling door Brielle en omstreken. Onderweg werd een pitstop gemaakt waar iedereen van koffie, thee of sap werd voorzien. De laatste avond was er na afloop een uitgebreid samenzijn met een hapje en een drankje. De deelnemers die de hele week hadden meegelopen, kregen de medaille en bloemen uitgereikt. Ook de vrijwilligers werden in het zonnetje gezet.

Ze willen alle vrijwilligers van Judovereniging Ichikan, Atletiekvereniging Voorne, CAC 't Akcent en studenten van Zadkine danken voor hun hulp. Natuurlijk ook de vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor de bewoners van Careyn de Plantage. Zonder hun hulp was het niet mogelijk geweest om deze activiteit te organiseren!

De bewoners lieten zien hoe belangrijk het voor hen is om even van de afdeling af te zijn. Een wandeling te maken in de buitenlucht. Een mevrouw vroeg of we elke week de wandeling konden maken met elkaar……. Ze zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om structureel een wandeling te maken met de bewoners. Of even een terrasje te pikken na het bezoek van enkele winkels in Brielle.

Lukt het wandelen niet meer voor u, maar heeft u wel andere talenten dan zijn zij ook op zoek naar u als vrijwilliger! Neemt u dan contact op met Jacqueline van Barneveld (regisseur Welzijn, Careyn 't Akcent). Dit kan per email j.vanbarneveld@careyn.nl of per telefoon 0181-476000 /06-53679688.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws