Wie weet wordt jouw foto wel vermaakt tot dé Beleef Brielle-ansichtkaart die deze zomer in de winkels van Brielle te koop is
Wie weet wordt jouw foto wel vermaakt tot dé Beleef Brielle-ansichtkaart die deze zomer in de winkels van Brielle te koop is Foto: PR

Zomer in Brielle fotowedstrijd zoekt de mooiste foto's

Actueel 221 keer gelezen

Brielle - Voor de website en facebookpagina van Beleef Brielle is de vestingstad altijd op zoek naar mooie foto's. En dat Brielle prachtig is in de zomer weten we allemaal. Stuur je mooiste zonnige foto naar info@beleefbrielle.nl en wie weet wordt jouw foto wel vermaakt tot dé Beleef Brielle-ansichtkaart die deze zomer in de winkels van Brielle te koop ligt.

Wat valt er te winnen? De maker van de mooiste foto kan gaan genieten van een 'High Beer' voor twee personen in 't Kont van het Paard. Je proeft verschillende bieren, waaronder vers gebotteld bier van het Briels Bierbrouwersgilde en kan kiezen uit lekkers om erbij te eten. 't Kont van het Paard is gevestigd in één van de oudste panden van Brielle, terug te herleiden naar de Middeleeuwen, toen hier nog de paardenstallen van Jacoba van Beieren stonden.

Spelregels:
• Stuur je (liggende) foto (van minimaal 1 MB) naar info@beleefbrielle.nl
• Schrijf in je e-mail je naam en telefoonnummer.
• Stuur je foto in vóór 24 juni 2018
• Je mag maximaal 2 foto's inzenden
• Je mag alleen meedoen als je geen professionele fotograaf bent (als je niet als fotograaf bent ingeschreven bij de KvK en/of systematisch geld verdient aan fotograferen).

Voorwaarden:
• De foto's die worden ingestuurd mogen vrij gebruikt worden (zonder naamsvermelding) om Brielle nog beter te kunnen promoten.
• Winnaars krijgen voor 4 juli bericht en de mooiste foto komt uiteraard op de facebookpagina en op de website: beleefbrielle.nl terecht als digitale ansichtkaart.

Kijk op www.beleefbrielle.nl, facebook.com/beleefvestingstadbrielle of instagram.com/beleefbrielle voor meer informatie.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws