Robert-Jan Derksen, Gregor Rensen, Rosanne Boere en Leo Splinter (vlnr) namen hole 17 officieel in gebruik. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Robert-Jan Derksen, Gregor Rensen, Rosanne Boere en Leo Splinter (vlnr) namen hole 17 officieel in gebruik. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Hole 17 geopend: mijlpaal in renovatie Golfbaan Kleiburg

Actueel 346 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag opende Brielles burgemeester Gregor Rensen op Golfbaan Kleiburg de volledig gerenoveerde hole 17. De nieuwe hole is een onderdeel van het ambitieuze renovatieplan, dat golfbaanarchitect Bruno Steensels na een grondige baananalyse, in opdracht van de Golfclub Kleiburg heeft gemaakt. Jeugdlid Rosanne Boere, seniorlid Leo Splinter en topgolfer en televisiecommentator Robert Jan Derksen, sloegen de eerste ballen.

Met de opening van hole 17 bereikten de renovatiewerkzaamheden, die al sinds 2012 gaande zijn, een nieuwe mijlpaal. In de komende jaren worden de nog resterende kleinere aanpassingen gerealiseerd, opdat Golfclub Kleiburg de plaats in de top 50 van beste golfbanen in Nederland. die het sinds vorig jaar inneemt, kan continueren en wellicht nog kan verbeteren.

Golfacademy
Golfclub Kleiburg bestaat sinds 1974, was de eerste openbare baan in Nederland en is de 21ste golfclub in Nederland. Met 750 leden vormt de club een belangrijk onderdeel van het sport- en verenigingsleven op het eiland Voorne Putten en omstreken. De club beschikt over een uitstekende accommodatie met oefenfaciliteiten, een restaurant waar ook de voorbijganger welkom is en een golfacademy met twee goed opgeleide golfprofessionals.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws